30 May
30May

Jobber du som sykepleier i dag og ønsker å videreutdanne deg til kosmetisk sykepleier så er det mange til du må tenke over. Det første er hva du ønsker å jobbe med, om du vil drive med hudpleie eller om du ønsker å drive med injeksjoner, som filler og botulinumtoksin.

Amabilis Academy tilbyr en videreutdanning med kun kosmetiske injeksjoner, der du over et halvt år har 5 samlinger på 4 dager hvor du læres opp i alt fra Grunnleggende og avanserte fillerbehandlinger, både estetiske og medisinske Botoxbehandlinger, og mesoterapi og skleroterapi. 


Er du usikker på hva du skal velge så kontakt skolen, be gjerne å få snakke med en tidligere student og se nøye over kursmodulene og timeplanen og vær sikker på at dette er noe for deg. Det er veldig kostbart å velge feil , og ønsker du å holde på med fillere og rynkebehandling med botulinim toksin injeksjoner så skal du ikke behøve å lære å farge øyenbryn eller legge på masker på huden, dette er i utgangspunktet oppgaver for en hudpleier.


Det er også viktig å vite at det ikke finnes noen beskyttet tittel innen kosmetisk medisin, og selv om ulike akademier kaller seg Kosmetisk sykepleier, Kosmetisk Dermatologisk sykepleier eller estetisk injeksjonssykepleier, så er dette noe alle sykepleiere kan kalle seg og er altså ingen beskyttet tittel. 


www.amabilisacademy.noKommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.