28 Nov
28Nov

Les mer om hvilken kurs du kan ta for å bli kosmetisk sykepleier eller mer avanserte kurs for deg som allerede er kosmetisk sykepleier. Amabilis Academy utdanner årlig mellom 250 - 300 leger, Sykepleier og Tannleger innen estetisk medisin og injeksjoner. 


5-dagers Intensivkurs for sykepleiere:


Våre 5-dagers intensive kurs er designet for leger, sykepleiere og tannleger. Det er mange grunner til at folk velger å utdanne seg innen estetisk medisin og injeksjoner. Noen ønsker å skifte karriere og begynne å jobbe som estetiske leger eller sykepleiere på klinikker, mens andre drømmer om å starte sin egen klinikk. Vårt kurs legger til rette for begge alternativene, og vi dekker alt du trenger å vite for å søke jobb eller starte din egen klinikk og praksis.


Kursinnhold:
- Intensiv videreutdanning over 5 dager med totalt ca. 35 timer opplæring i Botox og fillerbehandlinger. Dette inkluderer 10 timer teoretisk opplæring og 25 timer praktisk opplæring med produkter på levende modeller.

- Kurset på 5 dager er det vi kaller sertifiseringskurset innen Botulinumtoksin og fillerbehandlinger. Du vil gjennomgå både grunnleggende og avanserte aspekter av Botulinumtoksinbehandling i løpet av kurset, slik at du etter endt kurs vil være i stand til å håndtere alle henvendelser knyttet til botulinumtoksin.


Lege og ØNH Kirurg Olsholt forteller hva 5-dager Intensivkurset inneholder.

- De siste tre dagene av kurset vil vi også dekke grunnleggende fillerbehandlinger, komplikasjoner knyttet til fillere, og tilby et eget kurs om komplikasjoner. Du vil også lære om leppebehandlinger og volumbehandlinger for kjevelinjen, kinnbenene, haken og pre-jowl sulcus.


8-dagers Komplettkurs:

8-dagers komplettkurs består av først et 5-dagers intensivkurs og fortsetter fortløpende med et 3-dagers avansert kurs.

Du vil i løpet av disse tre dagene  lære mer avanserte områder som Nesekorreksjon, Tear Trough, Avansert leppefiller, Mesoterapi og Profhilobehandling. Dette gir totalt 8 dager med store mengder teori og praktisk trening innen injeksjoner. Dagene er stort sett lagt opp at vi starter med 2 timer teoretisk gjennomgang før vi har 5 timer praktisk trening på levende modeller. 


Lege og ØNH Kirurg Olsholt forteller hva 8-dager komplettkurset inneholder. Les mer om kurset her.


Dette kurset arrangeres to til tre ganger hvert halvår og du kan gjerne dele opp kurset i to om du ønsker det eller ikke har mulighet til å være borte fra din jobb på legekontor, sykehus eller annen praksis så mange dager sammenhengende. Det du da gjør er å melde deg på som normalt, og så gir du beskjed om at du for eksempel ønsker å ta 5-dagers Intensivkurs i September og siste 3 dagene på avansert kurset i Oktober eller November. Vi er veldig fleksible og legger alltid til rette så det skal bli mest mulig smidig for deg.


Se hva de ulike kursene våre inneholder


Diplomer og sertifikater:

Etter endt kurs vil du motta Diplomer for samtlige kursdager og ett sertifikat som Estetisk/Kosmetisk Lege eller Sykepleier. Du vil også få ett kompetansebevis som beskriver dine ferdigheter etter endt kurs som kan brukes når du søker jobb.


Sertifikat som Estetisk Sykepleier etter endt 8 dagers Komplettkurs


Ønsker du å ta kurs og videreutdanning hos Skandinavias største utdanninginstitusjon innnen injeksjoner, besøk oss her.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.